Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα όνειρα που αργούν…

Την παρουσίαση του βιβλίου «Ένα αγόρι… Ένας ψαράς…  Δύο όνειρα…» παρακολούθησαν τα Αστέρια και τα Πουλιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Νάουσας. Η παρουσίαση έγινε στο κτίριο Τουρπάλη, με πρωτοβουλία της βιβλιοθήκης Εύξεινου Λέσχης Νάουσας. Η υπεύθυνη της εκδήλωσης Βασιλική Καραγιαννοπούλου και η κόρη της Σοφία, καθώς και η συγγραφέας του βιβλίου Σοφία Τσιάμη, διοργάνωσαν μια διαδραστική παρουσίαση, με πολύ ζωντάνια και μεγάλη συμμετοχή των παιδιών αλλά και των στελεχών του ΣΕΟ.

 

 

Η ιστορία του βιβλίου αφορά στα όνειρα ζωής, εκείνα που αργούν να έρθουν και όλοι θέλουν να τα ζήσουν… Παιδιά και στελέχη έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με γόνιμο προβληματισμό για την αξία της φιλανάγνωσης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτιστικών συλλόγων στην 21η Γιορτή Πίτας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί ότι: «Μια εντελώς νέα, ανατρεπτική γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία σχεδιάζεται φέτος από τον Δήμο Αλεξάνδρειας. Η

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]