Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συγκρατημένη αισιοδοξία για σύγκλιση Ελλάδας-Τουρκίας

Όλο το φάσμα των ελληνο-τουρκικών σχέσεων ετέθη στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε ότι «ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Κυπριακό που αποτελεί και το κλειδί για τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, ενώ επιβεβαιώθηκαν τα σημεία σύγκλισης που είχαν αναπτύξει οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Άγκυρα».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, συζητήθηκε και η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Το Μέγαρο Μαξίμου αποτιμά θετικά τη συνάντηση των κυρίων Σαμαρά και Νταβούτογλου, ενώ από την κυβέρνηση εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για περαιτέρω σύγκλιση των δύο χωρών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Λογαριασμοί ρεύματος: «Φουσκωμένα» έρχονται τον Οκτώβριο τα πράσινα τιμολόγια, σε σχέση με τα μπλε

–Χρεώσεις και αυξήσεις, ανά πάροχο Μεγάλη διαφορά καταγράφεται στα τιμολόγια ρεύματος τον Οκτώβριο, κυρίως μεταξύ των πράσινων τιμολογίων που έχουν

Διαβάστε περισσότερα »

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) παρέστη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, υπογραμμίζοντας τη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]