Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις οίνου πανευρωπαϊκά είναι αυτή της Enologica στην Bolona της Ιταλίας. Ο συνεταιρισμός ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ συνεχίζοντας τις δράσεις προώθησης του ξινόμαυρου στη διεθνή αγορά και ως ο μοναδικός εκπρόσωπος των ελληνικών κρασιών στη συγκεκριμένη έκθεση παρέστη μέσω του εκπαιδευόμενου στον τομέα του Διεθνούς Εμπορίου Νίκου Κ. Βαρβέρη. Η μοναδικότητα του ξινόμαυρου προκάλεσε επαναληπτικές επισκέψεις στο περίπτερο του συνεταιρισμού. Μέσω των επαφών, δημιουργήθηκε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία τόσο με Ιταλούς, τόσο και με Διεθνείς εισαγωγείς Οίνου.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης από το 27ο Συνέδριο Ψυκτικών: «Σταθερά δίπλα στον συνεπή επαγγελματία – Αδιαπραγμάτευτη η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού»
Την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στους επαγγελματίες του κλάδου της ψύξης και του κλιματισμού εξέφρασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ.







