Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πιλοτικό πρόγραμμα για τις κενές πλαστικές συσκευασίες των φυτοφαρμάκων στον δήμο Βέροιας

Σε πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων εντάχθηκε ο δήμος Βέροιας, στην προσπάθεια του να δώσει λύση στην ανεξέλεγκτη διάθεση των πλαστικών συσκευασιών και στις κακές πρακτικές διαχείρισής τους. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο, η ένταξη στο πρόγραμμα, το οποίο εκπονείται από τον ΕΣΥΦ και την Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), εξασφαλίστηκε με τη συνεργασία του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας και την αρωγή του ΓΕΩΤΕΕ, Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

Για την έναρξη εφαρμογής του προγράμματος και την εξασφάλιση της συμμετοχής όλων των εμπλεκομένων φορέων που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών του ορίων (Π.Ε. Ημαθίας – Δ/νση Αγροτική Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής, Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ημαθίας, Καταστήματα πώλησης Γεωργικών φαρμάκων, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί), ο δήμος Βέροιας θα διοργανώσει συνάντηση στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 3μμ, προκειμένου να γίνει ενημέρωση και να δοθούν οι κατευθύνσεις του προγράμματος, από τον ΕΣΥΦ και την Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]