Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στο Παιδί με τον Μανώλη Λιδάκη και τοπικές συμμετοχές

Μουσικοχορευτική παράσταση διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας. Η εκδήλωση θα γίνει  την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 7μμ στον Χώρο Τεχνών με τίτλο: «Ελπίζω σε σένα, ελπίζω για σένα». Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Κ.Ε.Π.Α. και το Κ.Α.Π.Α. του δήμου Βέροιας ενώ την μουσική επιμέλεια της παράστασης θα έχει η Ελένη Αναγνώστου. Τις χορογραφίες θα παρουσιάσουν η Μελίνα Παπαδοπούλου και στο πιάνο – τραγούδι ο Γιώργος Μπελίρης. Συμμετέχουν επίσης η Σχολική Χορωδία Βέροιας (παιδική- γονέων εκπαιδευτικών) και η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ».

Τους νέους και τις Χορωδίες συνοδεύει ερμηνευτικά ο Μανώλης Λιδάκης που πρόθυμα και αφιλοκερδώς δέχθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Η παράσταση είναι ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Παιδί και κατά τη διάρκειά της θα βραβευτεί για την αξιόλογη δράση του ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ που πραγματοποίησε το μεγάλο όνειρο του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων δίνοντας πνοή σε παιδιά που υποφέρουν και παρ’ όλα αυτά αγωνίζονται για το αύριο.

Χορηγοί θα είναι ο Ιατρικός και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο γλέντι του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο γλέντι των τμημάτων χορού, χορωδίας, αγιογραφίας και εικαστικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας το βράδυ

Διαβάστε περισσότερα »

Τo Σάββατο 4 Ιουλίου 2026 ποντιακό γλέντι στο Κομνήνιο από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Επιχειρούμε  για  16η χρονιά, να ξανανταμώσουμε όλοι μαζί στο Κομνήνιο Βεροίας,  πιστοί στην ποντιακή παράδοση για να  διασκεδάσουμε  μόνο με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]