Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μικρότερη συμμετοχή στην Κυριακάτικη μαθητική συγκέντρωση

Με μικρό σχετικά αριθμό μαθητών Λυκείων της Βέροιας , γονέων και καθηγητών έγινε το απόγευμα της Κυριακής η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο Λύκειο, στην Πλατεία Δημαρχείου. Οι μαθητές διάλεξαν τη μέρα αυτή, για να αποδείξουν ότι δεν ξεσηκώνονται για να χάσουν μάθημα αλλά γιατί πραγματικά τους ενδιαφέρει η πορεία και το μέλλον της Παιδείας στη χώρα μας. Όπως φάνηκε όμως η Κυριακή και μάλιστα μια ώρα που είχε ήδη νυχτώσει και οι θερμοκρασίες είχαν πέσει, ως συνθήκες, δεν βοήθησαν στη μαζική συγκέντρωση που υπολόγιζαν. Ωστόσο όσοι παραβρέθηκαν ακολούθησαν κανονικά το πρωτόκολλο των συλλαλητηρίων.

Απ’ την άλλη, πάλι καλά που συγκεντρώθηκαν και τόσοι στέλνοντας το μήνυμα ότι τίποτα και καμία κινητοποίηση δεν πάει χαμένη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]