Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στη Νάουσα το εκπαιδευτικό σεμινάριο καρδιολογίας του ΑΠΘ, με υπεύθυνο το Ναουσαίο πανεπιστημιακό κ.Κανονίδη

Στη Νάουσα πραγματοποιείται, για δεύτερη συνεχή χρονιά ,το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Καρδιολογίας που διοργανώνεται από την Β΄ Καρδιολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Βέρμιον» στον Αγ. Νικόλαο. 

Το θέμα του φετινού σεμιναρίου είναι η Καρδιακή Ανεπάρκεια. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καρδιολόγους και ιατρούς που ασχολούνται με καρδιακή ανεπάρκεια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης. Την οργάνωση και ευθύνη του σεμιναρίου έχει ο Καθηγητής Καρδιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Διευθυντής της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Κανονίδης, ο οποίος κατάγεται από την πόλη. 

Στο συνέδριο συμμετέχουν με εισηγήσεις τους επιστήμονες από όλη την Ελλάδα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., Διευθυντές Καρδιολογικών Κλινικών από όλη τη Μακεδονία (15 συνολικά) καθώς και ειδικοί επιστήμονες εξειδικευμένοι στην καρδιακή ανεπάρκεια. 

Στο συνέδριο συμμετέχουν με εισήγηση ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής της Νάουσας κ. Π. Λάμπρου καθώς και ο εκ Ναούσης καταγόμενος Καρδιολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. κ. Χ. Λαφάρας. 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΗΦΗ Ριζωμάτων: Πρόληψη και συνεργασία στο επίκεντρο των δράσεων του Τμήματος Γ΄ Ηλικίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη και την έγκυρη ενημέρωση των ηλικιωμένων, πραγματοποιήθηκε στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]