Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δεσμεύσεις Γρηγοράκου για επαναλειτουργία της μαιευτικής στο νοσοκομείο Νάουσας με την πρόσληψη γυναικολόγου!

Για την επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής στο νοσοκομείο Νάουσας με την πρόσληψη ενός γυναικολόγου δεσμεύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος, που επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ και τη διοικήτρια του νοσοκομείου Αναστασία Μπούρτσου. Απαντώντας στην τοποθέτηση του δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη, ο υπουργός δεσμεύθηκε επίσης για την έλευση επικουρικών γιατρών στις κλινικές με ελλείψεις, αλλά και την προσπάθεια απόκτησης έδρας του ΕΚΑΒ στη Νάουσα.

Να σημειωθεί ότι για την πρόσληψη γυναικολόγου στο νοσοκομείο Νάουσας είναι απαραίτητη η αναμόρφωση του οργανισμού ή η ενεργοποίηση του νέου κοινού οργανισμού του ενιαίου νοσοκομείου Ημαθίας.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του υπουργού το βράδυ της Πέμπτης στη Βέροια με τον δήμαρχο Νάουσας και τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, που έπεισαν τον κ. Γρηγοράκο να επισκεφθεί το νοσοκομείο Νάουσας, καθ’ οδόν προς τα νοσοκομεία της Πέλλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντικρίζοντας τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου (επισκέφθηκε καρδιολογική και χειρουργική) ο αναπληρωτής υπουργός εξεπλάγη, χαρακτηρίζοντάς το εφάμιλλο ιδιωτικής κλινικής.

«Δεν αλλάζει τίποτε στη λειτουργία του νοσοκομείου Νάουσας. Κι αν αλλάξει θα είναι προς τη βελτίωση, την ενίσχυση και την ισχυροποίησή του», σημείωσε, συμφωνώντας με τον σχεδιασμό του δημάρχου για την υλοποίηση καμπάνιας για την επανάκτηση της εμπιστοσύνης από την πλευρά του κόσμου.

 

Στη συνάντηση του νοσοκομείου παραβρέθηκαν επίσης ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας Τάσος Μπίνος, ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Νάνος, ο γιατρός Μάκης Προδρομίδης, εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων κ.ά.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]