Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνάντηση Γιώργου Ορφανού με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο

Ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα του νομού Ημαθίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τον βουλευτή ΝΔ, Απόστολο Βεσυρόπουλο. 

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενημέρωσε τον κ. Βεσυρόπουλο για τα 245 επενδυτικά προγράμματα που εγκρίθηκαν από το ΥΜΑΘ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3908/2011. «Βρισκόμαστε στην φάση της υλοποίησης των επενδύσεων και της τελικής τους χρηματοδότησης», τόνισε ο κ. Ορφανός. 

Από την πλευρά του, ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε την ανάγκη της οικονομικής στήριξης των επενδυτικών σχεδίων. «Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερους επιχειρηματίες που έχουν ενταχθεί και θα ενταχθούν στον αναπτυξιακό νόμο», δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας.  

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]