Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι Βλάχοι της Νάουσας στις Σέρρες

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Νάουσας διοργάνωσε,την Κυριακή 9/11/2014, εκδρομή στις Σέρρες για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής επισκεφτήκαν το σπήλαιο Αλιστράτης, την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών και το Λαογραφικό Σύλλογο Βλάχων Σερρών ” Γεωργάκης Ολύμπιος”. 

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Βλάχων Σερρών  υποδέχθηκαν θερμά  τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Βλάχων Νάουσας και τους ξενάγησαν στο λαογραφικό τους μουσείο.Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία μιας σύντομης περιήγησης στη μακραίωνη ιστορία της ζωής των Βλάχων Σερρών.

 Την εκδρομή συνόδευσαν η πρόεδρος του συλλόγου κ. Αρχοντούλα Τζιμουλίκου και τα μέλη κ. Αστέριος Σιλιγκούνας και κ. Ελένη Σεραφείμ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ, ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Συντάκτης: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Εάν δεν κυριαρχούσε η δραματικότητα των στιγμών με τους συνανθρώπους μας που έχασαν με τραγικό τρόπο την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]