Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

2,3 εκατ. ευρώ σε δήμους της χώρας για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία και για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας

-Μεταξύ αυτών και ο Δήμος Νάουσας, με 200.000 ευρώ 

Το υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 2.339.000,00 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία και για έργα υποδομών με σκοπό την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, σε Δήμους της χώρας, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Νάουσας, με 200.000 ευρώ.

Ειδικότερα, για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις ποσού ύψους 1.479.000,00 ευρώ, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους. 

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]