Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών έχουν πέσει θύματα παρενόχλησης (bulling) τόσο στα σχολεία όσο και στο διαδίκτυο

Ημερίδα για το CyberBulling διοργανώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βέροια, στο «Αιγές Μέλαθρον» από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας. Το θέμα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ως φαινόμενο τόσο στα σχολεία όσο και στο διαδίκτυο ανέπτυξαν η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ο διευθυντής της Περιφερειακής Δ/νσης Γ. Καρατάσιος, εστιάζοντας στις μορφές αυτής της βίας από την οποία έχουν πέσει θύματα πολλά παιδιά.

Παρόντες στην ημερίδα μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι δήμαρχοι Νάουσας και Αλεξάνδρειας, η δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαυρίδου, ο δ/ντης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Διαμαντόπουλος και πολλοί εκπαιδευτικοί.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]