Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αυξανόμενο το ουκρανικό ενδιαφέρον για βιολογικά προϊόντα

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων του Κιέβου «World Food Ukraine 2014» συμμετείχε η  Ένωση Νομικών Προσώπων, που αποτελείται από την Πανελλήνια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων – HELLAS BIO NET, την Αργολική κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών «Ήλιος», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βιοπαραγωγών Δυτικής Ελλάδας, την ΒιοΑγρός ΑΕ, την ΒιοΚαρπός ΕΠΕ, την GR Holland International BV και την Bio Ilios GmbH» με επικεφαλής εταίρο την Hellas BioNet.

 

Υπό τον τίτλο του προγράμματος «EU Safe, Fresh, Simply best…» που αφορά την προβολή και προώθηση ελληνικών βιολογικών προϊόντων στην αγορά Ουκρανίας, οι Έλληνες βιοκαλλιεργητές είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της βιολογικής γεωργίας,  που παράγει διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η ουκρανική αγορά παρά την προσωρινή πολιτική και οικονομική αστάθεια, παρουσιάζει ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων με την Ε.Ε.

 

Την εκθεσιακή συμμετοχή της Ένωσης των βιοκαλλιεργητών οργάνωσε η εταιρεία NOVACERT, η οποία αποτελεί τον εκτελεστικό οργανισμό του προγράμματος. Η άρτια οργάνωση εξασφάλισε την επιτυχημένη παρουσία της Ένωσης στη Μόσχα και την ικανοποίηση των στόχων της αποστολής.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]