Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στο Φιλίππειο γυμνάσιο η διευθύντρια β΄βάθμιας εκπαίδευσης για την επέτειο του Όχι

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η επίσκεψη της διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αναστασίας Μαυρίδου στο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλλίπειο», με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τη διευθύντρια υποδέχτηκαν ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νικηφόρος Κατράνας, οι υποδιευθυντές Πέτρος Λίλιας και Εμμανουήλ Πανταζής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές με ιδιαίτερη χαρά.

 

Η κ. Μαυρίδου απένειμε τα αριστεία προόδου στους αριστεύσαντες μαθητές του σχολείου και στη συνέχεια αναφέρθηκε μέσα από τον λόγο της, στον ηρωικό αγώνα του ελληνικού λαού εναντίον του φασιστικού ναζιστικού άξονα και στη σημασία που έχει η 28η Οκτωβρίου 1940  για την ένδοξη ιστορία μας.

 «… Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας, κατακτήστε τον ειρηνικά, κατακτήστε τον πνευματικά», είπε με βαθιά συγκίνηση στους μαθητές και συνέχισε: «Δημιουργήστε μαζί με τους νέους όλου του κόσμου ειρηνικά επιτεύγματα που θα σας κάνουν υπερήφανους…»

 

Η διευθύντρια αφού παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, συνεχάρη τις υπεύθυνες  εκπαιδευτικούς για την άρτια διοργάνωση της γιορτής και τους μαθητές για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]