Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χωρίς στεφανιογραφίες από τον Αύγουστο στο νοσοκομείο Βέροιας λόγω μη υπογραφής μετακίνησης γιατρού για μια μέρα!

Σταμάτησαν οι στεφανιογραφίες από τα τέλη Αυγούστου στο αιμοδυναμικό εργαστήριο του νοσοκομείου Βέροιας, εξαιτίας της μη υπογραφής από την 4η ΥΠΕ (Μακεδονίας-Θράκης) της μετακίνησης για μία μέρα την εβδομάδα (Παρασκευή) του ειδικού καρδιολόγου Αντώνη Σαμαρά, παρά το ότι το επιθυμεί και ο ίδιος (η οικογένειά του ζει στη Θεσσαλονίκη), χωρίς να είναι αρνητικό το νοσοκομείο όπου εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη.

 

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο οκτάμηνο της λειτουργίας του στεφανιογράφου έγιναν στο νοσοκομείο Βέροιας σχεδόν 100 στεφανιογραφίες, λειτουργώντας μόνο Παρασκευή. Ενώ ο σχεδιασμός του υπεύθυνου γιατρού της καρδιολογικής κλινικής Γιάννη Βογιατζή προέβλεπε μετά την απόκτηση εμπειρίας να προχωρήσουν και σε επεμβατικές στεφανιογραφίες, με στόχο την επίτευξη εσόδων για το νοσοκομείο Βέροιας και φυσικά την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΗΦΗ Ριζωμάτων: Πρόληψη και συνεργασία στο επίκεντρο των δράσεων του Τμήματος Γ΄ Ηλικίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη και την έγκυρη ενημέρωση των ηλικιωμένων, πραγματοποιήθηκε στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]