Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα σκουπίδια δεν έχουν… Σαββατοκύριακο!

Το θέμα των σκουπιδιών και της άσχημης εικόνας στην πόλη της Βέροιας, ιδίως Σαββατοκύριακα, έθιξαν εκτός ημερήσιας διάταξης οι κ.κ. Καραπαναγιωτίδης και Παπαγιάννης, στη δευτεριάτικη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Εύκολος δρόμος είναι η κριτική», απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι είναι γνωστό ότι το Σαββατοκύριακο οι υπηρεσίες δεν δουλεύουν όπως καθημερινά, γι’ αυτό και υπάρχουν ανακοινώσεις προς τους πολίτες να μην βγάζουν σκουπίδια. Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε μάλιστα ότι σε κάθε συνεδρίαση δέχεται τα ίδια ερωτήματα και τις ίδιες παρατηρήσεις.

«Δεν λύνονται τα προβλήματα, γι’ αυτό ρωτάμε», απάντησε ο κ. Καραπαναγιωτίδης.

 

«Δεν λύνονται όμως με μαγικό ραβδί», είπε κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του ο Γιώργος Βαρεμένος

Μόλις μία ημέρα κράτησε η παρουσία του Γιώργου Βαρεμένου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, αμέσως

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]