Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παλιούς και νέους δικηγόρους τίμησε ο Δικηγορικός Σύλλογος

Εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων και νέων συναδέλφων του κλάδου έκανε την Παρασκευή ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας στα γραφεία του, ανήμερα της γιορτής του προστάτη της Δικαιοσύνης Αγίου Διονυσίου και μέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους. Τους παλιούς και νέους συναδέλφους αποχαιρέτησε και καλωσόρισε αντιστοίχως ο πρόεδρος Δημήτρης Ζυγουλιάνος, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στους πρώτους και δώρο ένα βιβλίο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στους δεύτερους.

Εκ μέρους των νέων δικηγόρων χαιρέτισε η Σταυρούλα Λυμούση. Ακολούθησαν οι ομιλίες, καταρχήν της νέας δικηγόρου Ελένης Μπαλτζή με θέμα ‘η δικηγορία στην Ελλάδα της κρίσης’ και στη συνέχεια του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, με θέμα ‘Η δικαιοσύνη του Θεού και η δικαιοσύνη των ανθρώπων’.

Είχε προηγηθεί το πρωί της Παρασκευής Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών.

Οι 6 αποχωρούντες δικηγόροι ήταν: Αθανάσιος Μακρυγιάννης, Κλειώ Γεγιτσίδου, Πασχάλης Ματσκάνης, Σοφία Παναγιωτίδου, Ισαάκ Σιδηρόπουλος και Απόστολος Λιούλιας.

Οι 17 νέοι δικηγόροι: Ελένη Στάρκα, Αμυγδαλιά Τσιάρα, Ηλίας Σταύρου, Ζωή Θανασούλη, Παναγιώτα Αγριοπούλου, Ελένη Μπαλτζή, Βασιλική Μαλεζίδου, Θωμαή Παπαδοπούλου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Παναγιώτης Πετρόπουλος, Χρήστος Λαγαριάς, Άννα Θεοδωρόγλου, Δημήτρης Λιάπης, Σταυρούλα Λυμούση, Δέσποινα Κούρτη, Κωνσταντίνος Καραμπατζός και Αβραάμ Κοραϊδης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]