Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κινητοποίηση γονέων και μαθητών για την κατάργηση των μαθητικών δρομολογίων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου οι γονείς και μαθητές των δημοτικών σχολείων Ξεχασμένης, Κεφαλοχωρίου και Επισκοπής, για το φλέγον θέμα της κατάργησης των δρομολογίων λεωφορείων μετακίνησης των μαθητών.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αναφέρει:

“Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Δ.Σ. Ξεχασμένης – Κεφαλοχωρίου – Επισκοπής σας ενημερώνει:

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόβλημα που προέκυψε με την μετακίνηση των μαθητών, λόγω της κατάργησης δρομολογίων των λεωφορείων, αποφάσισε να μην γίνει μάθημα την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Παρακαλούνται γονείς και μαθητές να είναι στις 8.10 στο Δημοτικό Σχολείο Ξεχασμένης για κινητοποίηση – διαμαρτυρία”.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Εν τω μεταξύ, όπως γράψαμε και στο χθεσινό μας φύλλο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για το θέμα των δρομολογίων ο βουλευτής Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλος, ο αρμόδιος Υπουργός, δεσμεύτηκε ότι με τροπολογία που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στο Σχέδιο Νόμου «Έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων της Βουλής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», θα δοθεί οριστική λύση στο θέμα μεταξύ των αναδόχων –  λεωφορειούχων και των Περιφερειών, καλύπτοντας έτσι τις δαπάνες μεταφοράς μαθητών που πραγματοποιούνται από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς χωρίς να έχει συναφθεί σύμβαση, μεταβατικά.    

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Απόφαση χορήγησης έγκρισης συμμετοχής πωλητών στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Αυγούστου 2026

Εγκρίνει τη χορήγηση έγκρισης συμμετοχής στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από

Διαβάστε περισσότερα »

Μέτρα Πυροπροστασίας και Πρόληψης Δασικών Πυρκαγιών κατά την Αντιπυρική Περίοδο

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης σε επίπεδο Μακεδονίας – Θράκης, με τη συμμετοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]