Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Η διεθνής έκθεση «Χρώματα πέρα από τις λέξεις – Colours Beyond Words» του Συλλόγου Rett Greece στη Γκαλερί Παπατζίκου

Η διεθνής έκθεση «Χρώματα πέρα από τις λέξεις – Colours Beyond Words» του Συλλόγου Rett Greece στη Γκαλερί Παπατζίκου

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Κλοκίδη «Η Ημαθία κατά την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Κλοκίδη «Η Ημαθία κατά την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Η 8η Γιορτή Παραδοσιακών Προϊόντων Φυτειά γιορτάζει: Κρασί, κάστανα και γλέντι στο Τρανό Πηγάδι

Η 8η Γιορτή Παραδοσιακών Προϊόντων Φυτειά γιορτάζει: Κρασί, κάστανα και γλέντι στο Τρανό Πηγάδι

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο «Αιγές Μέλαθρον» Βέροιας  Παρουσιάζεται το  βιβλίο της Αθηνάς- Χριστίνας Τζένου «Ισορροπώντας Μεταξύ Αναπηρίας και Κανονικότητας”

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο «Αιγές Μέλαθρον» Βέροιας Παρουσιάζεται το  βιβλίο της Αθηνάς- Χριστίνας Τζένου «Ισορροπώντας Μεταξύ Αναπηρίας και Κανονικότητας”

Πρόγραμμα εορτασμού για την Επέτειο Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας

Πρόγραμμα εορτασμού για την Επέτειο Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 Εορτασμός ημέρας Μακεδονικού Αγώνα, από την ΠΕ Ημαθίας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 Εορτασμός ημέρας Μακεδονικού Αγώνα, από την ΠΕ Ημαθίας

12–16 Οκτωβρίου Δύο δράσεις συντήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

12–16 Οκτωβρίου Δύο δράσεις συντήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χρυσοχοΐδης: Οι περισσότεροι Ελληνες υπερφορολογούνται. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια…

Την επίσπευση της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, πρότεινε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ώστε να μη σέρνεται το θέμα των πρόωρων εκλογών που αποβαίνει σε βάρος της χώρας.

«Η γνώμη μου είναι να λύσουμε άμεσα το ζήτημα του Προέδρου και ν’ απαντήσουμε άμεσα στο ερώτημα “εκλογές ή μη εκλογές” δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα Fm. «Ναι» ήταν η απάντηση του υπουργού στην ερώτηση αν ζητά επίσπευση της προεδρικής εκλογής.

«Το δεύτερο είναι», προσέθεσε, «ότι εδώ έχουμε το εξής παρανοϊκό φαινόμενο, που ο ένας λέει “εγώ έχω 180 και μπορώ να βγάλω Πρόεδρο” και ο άλλος λέει “εγώ έχω 120 και εν πάση περιπτώσει ό,τι και να κάνεις δεν πρέπει να τον ψηφίσω”. Εδώ δεν μιλάμε για Πρόεδρο λοιπόν, ουσιαστικά γίνεται ένας διαγκωνισμός, εκλογές ή μη εκλογές σε βάρος της χώρας».

 

Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι έγιναν ορισμένες αστοχίες στην αρχή, οι οποίες ομολογήθηκαν από την κυβέρνηση και επιχειρείται σήμερα η βελτίωσή του, ο εξορθολογισμός του. Ανέφερε επίσης ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια για φόρους.

«Θα έλεγα μάλιστα, ότι υπάρχει πια υπερφορολόγηση, υπάρχει μια εμμονή, σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Ωστόσο, υπάρχει πλούτος και φορολογητέα ύλη, που πρέπει να συλληφθεί και είναι γνωστή. Εννοώ υπάρχουν εισοδήματα, τα οποία επιτέλους πρέπει να συλληφθούν και να φορολογηθούν και είναι γνωστά αυτά».

Το δίκαιο κράτος, ανέφερε, συμπεριφέρεται, ισότιμα σε όλους. Και αυτό πρέπει να γίνει το επόμενο διάστημα.

 

Όσον αφορά ο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ το χρειάζεται η Ελλάδα, την Κεντροαριστερά, την Προοδευτική Παράταξη, όπως θέλετε πείτε το. Το καταλαβαίνουν όμως πολλοί αυτό στο ΠΑΣΟΚ; Αν δεν καταλαβαίνουν, τότε κάνουν ζημιά όχι στο ΠΑΣΟΚ, στη χώρα. Δεν είναι δυνατό να υπάρξει Ελλάδα προοδευτική με αλλαγές ριζοσπαστικές, που χρειάζεται ο τόπος και δικαιοσύνη και δίκαιο κράτος χωρίς να υπάρχει αυτή η παράταξη.

 

Νομίζω, ότι έχουμε εμπλακεί στη λογική του μικρού κόμματος, ενώ είμαστε μια μεγάλη παράταξη. Έχουμε εμπλακεί λοιπόν στη λογική του μικρού κόμματος και αρκούμαστε σ’ αυτό, δυστυχώς».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Από την 1η Ιανουαρίου 2027: Απαγόρευση πρόσβασης σε Instagram, Facebook και TikTok, για παιδιά κάτω των 15 ετών

-Η ρύθμιση παρουσιάστηκε χθες σε διυπουργική συνέντευξη και εισάγεται σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής Η ηλικία των 15 ετών

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]