Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

΄Μαρίνος Αντύπας΄: Αναπλήρωση του εισοδήματος των παραγωγών και γρήγορες εκτιμήσεις ζημιών

Να δώσει άμεσα λύση για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών από τα αντίμετρα που επέβαλε η Ρωσία εξαιτίας του εμπάργκο που της επέβαλλαν η Ε.Ε. και οι Αμερικάνοι καλεί την κυβέρνηση ο Αγροτικός Σύλλογος του διευρυμένου δήμου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας». Ζητάι επίσης από τον ΕΛΓΑ να επισπεύσει τις διαδικασίες για την αποζημίωση των παραγωγών από τις χαλαζοπτώσεις και καλεί τις συνεταιριστικές οργανώσεις να προβούν σε εκκαθαρίσεις προϊόντων τα οποία αξιοποιήθηκαν πριν το εμπάργκο, για να ανταποκριθούν οι παραγωγοί στις όποιες υποχρεώσεις τους.

 

 

«Ο Αγροτικός Σύλλογος Μαρίνος Αντύπας θα παλέψει για κατώτερες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν ένα λογικό κέρδος, καθώς επίσης και για την αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ για την κάλυψη από όλες τις φυσικές καταστροφές και νόσους, που σήμερα δεν καλύπτει, παρά τα τσουχτερά ασφάλιστρα που λαμβάνει από τον ιδρώτα των αγροτών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που καλεί τους αγρότες και τις αγρότισσες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα για τη διεκδίκηση των αιτημάτων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ταμείο Ανάκαμψης, απολογισμός έργων, αποπληρωμή χρέους, ακρίβεια, ελληνοτουρκικά και νέα σχολική χρονιά, στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο

-Κλειδώνει η ατζέντα των εξαγγελιών Μητσοτάκη στη ΔΕΘ Συνεδρίασε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου το υπουργικό συμβούλιο, δύο εβδομάδες σχεδόν πριν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]