Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η ΄πρώτη΄ των… 1.800 ημερών δημάρχου και αντιδημάρχου!

Έντυπα του δήμου Νάουσας και ένα ξινόμαυρο κρασί πρόσφεραν στον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα Νίκος Κουτσογιάννης και Δημήτρης Μάντζιος, στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας το απόγευμα της Παρασκευής. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος σε θέματα πολιτισμού του δήμου Νάουσας, αφού (υποστηριζόμενοι από τη Γεωργία Μπατσαρά) ενημέρωσαν τον υπουργό για τους σχεδιασμούς του δήμου, τον προσκάλεσαν στη Νάουσα την περίοδο της αποκριάς, για το μοναδικό δρώμενο της Μπούλας.

 

«Έχω ακουστά γι’ αυτό», απάντησε ο υπουργός και ευχαρίστησε για την ευγενική πρόσκληση, προτρέποντας τον δήμαρχο να προχωρήσει σε διάφορες πολιτικές ανάδειξης και υποδομών.

«Τέταρτη μέρα δήμαρχος είμαι σήμερα, και πρώτη εκτός έδρας», απάντησε με χιούμορ ο Νίκος Κουτσογιάννης.

 

«Έχεις 1.800 μέρες μπροστά σου να κάνεις έργο», απάντησε ο υπουργός. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατιωτικοί ζητούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για ειδικές υπηρεσίες

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καλεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επεκτείνει την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]