Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Eκλογική-απολογιστική συνέλευση στη Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας

Καλούνται τα μέλη της Φ.Ε.Ν. την Κυριακή 21/9/2014 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Φ.Ε.Ν. σε Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Απολογισμού πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την έναρξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή ορίζεται από τη Δευτέρα 08/09/2014 έως Παρασκευή 12/09/2014 και ώρες από 18:30 μ.μ. έως 20:30 μ.μ. 

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Φιλαρμονικής να παρεβρεθούν στη Γενική Συνέλευση για να συμβάλλουν με την παρουσία τους στη στήριξη του σωματείου μας.

 

Για το Δ.Σ της Φ.Ε.Ν.

 

Ο Πρόεδρος

 

Πέιος Νικόλαος

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26

Διαβάστε περισσότερα »

Από σήμερα η διάθεση καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..» στη Νάουσα

Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η διάθεση των καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..», που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]