Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ορκίστηκε ο Νίκος Κουτσογιάννης και το νέο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Video και πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου στο κατάμεστο από πολίτες συνεδριακό κέντρο του πολυχώρου της ΕΡΙΑ η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Νάουσας κ.Νίκου Κουτσογιάννη και του δημοτικού συμβουλίου. Τη θρησκευτική τελετή πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελήμονας, ενώ οι σύμβουλοι της “Κοινωνίας Πολιτών” και της ΛΑΣ έδωσαν πολιτικό όρκο.

Ομιλίες έκαναν ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Καραμπατζός, Ρίζος και Καρτσιούνης, ενώ ακολούθησε η υπογραφή των πρακτικών της ορκωμοσίας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Τσαβδαρίδης,Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδης, ο διοικητής της ΠΥΝ κ. Παλαμούτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλοί πολίτες και συγγενείς των ορκισθέντων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Εκτός πρωτοκόλλου μίλησε η σύζυγος του αείμνηστου δημάρχου Νάουσας Δημήτρη Βλάχου, η οποία συνεχάρη τον νέο δήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Δείτε video και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία, ενώ αργότερα θα σας δώσουμε τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων και της κ. Βλάχου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]