Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τέσσερις… μνηστήρες για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

Την πρόθεσή τους για την ανάληψη της θέσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας εκφράσανε στον επικεφαλής της ομάδας νέο δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη οι κ.κ. Αποστόλου, Βαλσαμίδης, Μάντσιος και Μπίλης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Τα παραπάνω προέκυψαν από τετράωρη συνάντηση της ομάδας των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων με τον νέο δήμαρχο, ο οποίος τους ζήτησε να καταγράψουν την πρόθεσή τους, αλλά και προτάσεις και εκτιμήσεις για άλλα μέλη της πλειοψηφίας.

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το γραφείο τύπου του νέου δημάρχου θα αναλάβει η Αφροδίτη Καλαϊτζή, στενή συνεργάτιδά του προεκλογικά, ενώ θέση στο γραφείο του δημάρχου παίρνει η Έλενα Καραμπέλκου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]