Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συμμετοχή του ΣΕΟ Νάουσας σε κατασκήνωση του Πηλίου

Σε κατασκήνωση κοινοτικής ανάπτυξης στις Πινακάτες Πηλίου συμμετείχαν από 25/7 ως 3/8 στελέχη και παιδιά του Κλάδου Μεγάλων Οδηγών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Νάουσας, αποκομίζοντας ουσιαστικές εμπειρίες ζωής, μοιράστηκαν δυνατές οδηγικές στιγμές φιλίας και προσφοράς και έκαναν πράξη το ρητό του κλάδου, το “Υπηρετείν” .

Οι κατασκηνώσεις κοινοτικής ανάπτυξης στοχεύουν στην ανιδιοτελή προσφορά εφήβων και νέων προς τους κατοίκους και τον τόπο που τους φιλοξενεί. Με κύριους τομείς προσφοράς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τον πολιτισμό ενδεικτικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους συμμετέχοντες είναι: η κατασκευή πινακίδων για τη προστασία του περιβάλλοντος, ο εξωραϊσμός δημοσίων χώρων, η διάνοιξη και σηματοδότηση ξεχασμένων μονοπατιών, η δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων, οι θεατρικές παραστάσεις .

Οι δράσεις έγιναν σε συνεργασία με ειδικούς, χρησιμοποιήθηκαν επαγγελματικές μέθοδοι και τεχνικές και αξιοποιήθηκαν σύγχρονα μέσα.

Μαζί με το Τοπικό Τμήμα Νάουσας συμμετείχαν επίσης τα Τ.Τ. Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων, Χίου, Ελευσίνας και Κομοτηνής. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]