Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εμπορικός Αλεξάνδρειας: Κλειστή η αγορά στην Ημαθία την Κυριακή και κάθε Κυριακή

Συνεχίζει να αντιδρά και να αντιστέκεται στις παράλογες αποφάσεις των κυβερνώντων για το άνοιγμα της Κυριακής η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, ενημερώνοντας ότι και την προσεχή Κυριακή (αλλά και κάθε Κυριακή) η αγορά στην Αλεξάνδρεια και όλη την Ημαθία θα παραμείνει κλειστή. Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας αναφέρει:

«Με ένα καθαρό ψυχρό επαγγελματικό υπολογισμό οι Βουλευτές του θερινού τμήματος της Βουλής, μέλη της Κυβερνήσεως και με σωρεία έωλων επιχειρημάτων ψήφισαν την κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Ενός θεσμού που κρατά πέρα των 2.000 ετών !

Η άποψη, η θέση και η απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εμπόρων σε όλη τη χώρα σε σχέση με την Κυριακάτικη Αργία, είναι γνωστή.

Παρά τα ψευδή δημοσιεύματα που στοχευμένα παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. ,εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των πολυεθνικών απ’ όπου και “τρέφονται”, για δήθεν ΄μοιρασμένους΄ Εμπορικούς Συλλόγους, για τάχατες ΄διχασμένους΄ εμπόρους και άλλα προβοκατόρικα, ένα είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο… Το 90% και πλέον των εμπόρων της χώρας (συμπεριλαμβανομένου των Αθηνών & Θεσσαλονίκης) είναι αντίθετο με την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, θεωρεί επιβεβλημένη τη νομοθετική κατοχύρωσή της και εκτιμά ότι το πρότερο νομοθετικό πλαίσιο ( με μια μόνο Κυριακή ανοιχτά, αυτή των Χριστουγέννων) είναι επαρκέστατο για όλους, καταναλωτές – καταστήματα – εργαζομένους.

Η επιχειρούμενη με τον νέο Νόμο ουσιαστικά ολική κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, όχι μόνο μας βρίσκει ριζικά αντίθετους αλλά κυρίως μας βρίσκει έτοιμους να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε τον συγκεκριμένο Νόμο στην πράξη.

 Την Κυριακή 20 Ιουλίου (αλλά και κάθε Κυριακή ) όλα τα καταστήματα της πόλης μας (όπως και όλα τα καταστήματα του Νομού, κατόπιν σχετικών αποφάσεων των Εμπορικών Συλλόγων ) θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας σας ζητά να μην στηρίξετε έστω και άθελά σας την βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης και τις βρώμικες μεθοδεύσεις των πολυεθνικών, των υπεραγορών και των εμπορικών μονοπωλίων.

Σας προτείνει να μην παρασυρθείτε και να μην επισκεφθείτε κανένα μαγαζί την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Σας καλεί να ξεκινήσουμε την δική μας κοινωνική συμμαχία και αλληλεγγύη, που όσο περισσότερο θα μεγαλώνει και θα στεριώνει τόσο περισσότερο θα εμποδίζει την καταστροφή της ζωής μας και το μαύρο μέλλον για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και την πατρίδα μας.

Η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας δεν είναι μόνο πρόβλημα των εμπόρων!!!

Ξεκινούν από εμάς και θα φτάσουν σε όλους….!!!

Θα τους αφήσουμε;;

Μπορούμε να το αποτρέψουμε!!!

 

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μέλη των «Δημοκρατών» Ημαθίας, στον Όμιλο Προστασίας παιδιού Βέροιας

Μέλη της Γραμματείας της Δημοτικής Οργάνωσης Ημαθίας του κόμματος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Προοδευτικό Κέντρο» (Στέφανος Κασσελάκης) επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]