Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προτάσεις για τη λειτουργία της ΕΒΖ καλούνται να υποβάλουν οι εργαζόμενοι

Έως την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης να υποβάλουν τις αντιπροτάσεις τους για το πώς θα καταστεί εφικτή η συνέχιση της λειτουργίας και των τριών παραγωγικών μονάδων της επιχείρησης.

Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΒΖ, που ήταν προγραμματισμένη για thn Τετάρτη, και κατά την οποία οι εργαζόμενοι ανέμεναν την επίσημη ανακοίνωση της αναστολής λειτουργίας των εργοστασίων στις Σέρρες και στην Ορεστιάδα, αναβλήθηκε για την Τρίτη. 

Σήμερα η διοίκηση της ΕΒΖ στην έδρα της στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ενημερώσει αναλυτικά για τα δεδομένα της εταιρείας, παρουσιάζοντας στους εκπροσώπους εργαζομένων και φορέων το επιχειρησιακό πλάνο βιωσιμότητας που έχει συνταχθεί.

Πάντως οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να παρουσιάσουν αντιπρόταση μέσα σε πέντε ημέρες, όταν η μελέτη βιωσιμότητας εκπονήθηκε μέσα σε επτά μήνες και κόστισε χιλιάδες ευρώ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πώς θα εντοπίζονται οι «μαϊμού» επενδυτές

Αυστηρότερο φοροελεγκτικό πλαίσιο για τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Με τις νέες

Διαβάστε περισσότερα »

Αλλάζει το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού, σε 5 ζώνες, ανάλογα με τον βαθμό τουριστικής ανάπτυξης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής

Παρουσιάστηκε και τίθεται σε διαβούλευση έως τις 25 Ιουνίου Το νέο Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, το οποίο τίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]