Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Να ζήσουν!

Στο Ναύπλιο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο οι βεροιώτικες οικογένειες Αργ. Γκαμπέση και Δεληγιάννη μαζί με συγγενείς και φίλους για τους γάμους των παιδιών τους, της Σίσσυς Γκαμπέση (πολιτικός μηχανικός) και του Κώστα Δεληγιάννη (διεθνής αθλητής του χάντμπολ που παίζει στον Διομήδη Άργους) που έγιναν την Κυριακή 6 Ιουλίου στον Αγ. Νικόλαο Ναυπλίου παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Συκεών Βαρνάβα.

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς το ζευγάρι έδωσε όρκους αιώνιας ζωής. Στο γάμο εκτός από την ομάδα του Διομήδη υπήρξαν και πολιτικές παρουσίες όπως ο δήμαρχος Αργους – Μυκηνών Δημ. Καμπόσος, η υφ. υγείας Κ. Παπακώστα, ο βουλευτής Λαζ. Τσαβδαρίδης, ο γ. γραμ. συντονισμού της Κυβέρνησης Δ. Βαρζόπουλος, φίλοι και γιατροί του Νοσοκομείου Παπανικολάου όπου ο Αργύρης Γκαμπέσης υπηρετεί ως Διοικητής αλλά και της Βέροιας, όπου θήτευσε πριν λίγα χρόνια.

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον, με υγεία και αγάπη και στις οικογένειές τους, να τους ζήσουν!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26

Διαβάστε περισσότερα »

Από σήμερα η διάθεση καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..» στη Νάουσα

Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η διάθεση των καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..», που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]