Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δένδρα. Παλιότερα… ψήφιζαν, τώρα κατά τον ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν προσωπικά δεδομένα!

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στο ελληνικό δημόσιο από καταβολής του. Στην απίστευτη απάντηση του ΟΠΕΚΕΠΕ προς την ΕΚΕ αναφέρθηκε ο Κώστας Αποστόλου, ο οποίος σε ερώτηση της Ένωσης Κονσερβοποιών για το ποιες είναι οι στρεμματικές καλλιέργειες των ροδάκινων απάντησε ότι δεν μπορεί να δώσει στοιχεία, λόγω… προσωπικών δεδομένων!

Όλα να τα περιμένει κανείς από το ρωμαίικο, αφού τώρα τα δένδρα έχουν προσωπικά δεδομένα, ενώ μόλις λίγες δεκαετίες πριν… ψήφιζαν!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]