Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για κόκκινα δάνεια και ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορία και ΟΑΕΕ τη Δευτέρα

Ανοικτή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν οι κυβερνητικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα κόκκινα δάνεια, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε Δ.Ο.Υ , Ο.Α.Ε.Ε κ.λπ. και την παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας θα πραγματοποιήσει ο Τομέας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 8 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Αιγές.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

– Σκορίνης Νικόλαος, μέλος του προεδρείου της ΓΕΣΕΒΕ, της ΟΚΕ και της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

– Σκουτής Παναγιώτης, Οικονομολόγος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

 

Στο τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσουν ομιλίες των Φορέων της Ημαθίας και συζήτηση για τα θέματα της εκδήλωσης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]