Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή της δήλωσης Πόθεν Έσχες

Τη δυνατότητα υποβολής της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) το αργότερο τρεις μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος έχουν από εφέτος οι φορολογούμενοι.

Διάταξη που περιλαμβάνεται στον νόμο «Κύρωση της Διεθνούς Σύμβασης για την προστασία όλων των προσώπων από αναγκαστική εξαφάνιση και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας» προβλέπει πως η δήλωση περιουσιακής κατάστασης υποβάλλεται κάθε χρόνο κατά το διάστημα της θητείας, της άσκησης της δραστηριότητας ή της διατήρησης της ιδιότητας των υπόχρεων και για 3 χρόνια μετά την απώλεια ή τη λήξη της και κατατίθεται το αργότερο τρεις μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.Κανονικά η υποβολή των δηλώσεων ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και ως εκ τούτου οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες θα έπρεπε να υποβληθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο διαφαίνεται πως τελικά η καταληκτική προθεσμία υποβολής των Ε1 θα πάρει παράταση έως τις 20 -25 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες θα υποβληθούν έως τις 20 -25 Οκτωβρίου 2014.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]