Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έγιναν μόνο οι ποδοσφαιρικές συναντήσεις στη φιλανθρωπική εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της 20χρονης

Μπορεί οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες των δύο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων να ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω αλλά δυστυχώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν μηδαμινή, σε μία τέτοια εκδήλωση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της 20χρονης Βεροιώτισσας που τραυματίσθηκε σε τροχαίο. Πρώτα έγιναν τα φιλικά παιχνίδια των παλαιμάχων της Θεσ/νίκης με πολυπληθή συμμετοχή παικτών και των παλαιμάχων της Βέροιας και στη συνέχεια ο αγώνας της Άμεσης Δράσης Θεσ/νίκης και μίας ομάδας του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια Γιώργου Αρβανιτίδη.

 

Ο αγώνας των παλαιμάχων έληξε ισόπαλος 3-3. Τα γκολ για την ομάδα της Βέροιας πέτυχαν οι Αλεξιάδης, Τρούπκος και Ανανιάδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Κάκογλου, Τζέκος και Κουγιουμτζίδης.

Συνθέσεις

Βετεράνοι Βέροιας: Ταραμονλής, Μίλης, Τσιρέλας, Παγγούρας, Παπατζίκος, Κελεσίδης, Μελετίδης, Κατσώνης, Τρούπκος, Αλεξιάδης, Ελευθεριάδης. Έπαιξαν ακόμη οι Λύχνας, Πετρίδης, Μαντζιαρίδης, Ορδουλίδης, Τσιούχας, Κωνσταντινίδης, Κολεσίδης, Ανανιάδης, Δ. Καρασαββίδης, Αδαλόγλου, και Τουτουντζίδης.

Βετεράνοι Θες/νίκης: Μποϊκογλου, Σταυρίδης, Δαλιόγλου, Κάκογλου, Κωφίδης, Σακελλαρίδης, Αϊδινίου, Τζέκος, Σαμολαδάς, Παρασχάκης και Δρογαλάς. Έπαιξαν ακόμη οι Σαμλίδης Κουγιουμτζίδης, Ασλανίδης, Κεχαγιάς, Δρακίδης, Καφτεράνης, Μπουρδαμής, Τσουρέλας και Καπουσούζης.

 

Κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι 2-3

Καλό παιχνίδι έγινε μεταξύ της ομάδας της Άμεσης Δράσης Θεσ/νίκης και της ομάδας του προέδρου με νικήτρια 2-3 την ομάδα των φιλοξενουμένων. Για την ομάδα του προέδρου τα γκολ πέτυχαν οι Σταύρος Παπαδόπουλος και Γιώργος Γιούπης.

 

Μετά τη λήξη του β΄ αγώνα ξεκίνησε καταρρακτώδης βροχή και έτσι το καλλιτεχνικό  κομμάτι με τους Καραπαναγιωτίδη, Παρχαρίδη και Μιχαηλίδη ματαιώθηκε.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]