Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η θέση του αν. προέδρου της ΔΕΥΑΒ Θωμά Αγγελίνα για την κόντρα του με τον Δημήτρη Δάσκαλο

Επιστολή για τα όσα ακούστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την αναπλήρωση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ έστειλε ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιχείρησης Θωμάς Αγγελίνας. Αναφέρει:

«Σχετικά με την αισχρολογία την οποία απεστόμισε ο κ. Δάσκαλος στο πρόσωπό μου έχω να του πω το εξής:

Ο κ. Αγγελίνας που τον αποκάλεσες «κοπριά», πριν από ένα μήνα περίπου οι δημότες του Δήμου Βέροιας τον εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του κ. Βοργιαζίδη.

Τον κ. Δάσκαλο πριν από ένα μήνα περίπου το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε την ποινή των 4 χρόνων φυλάκισης με τριετή αναστολή σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Τώρα το ποιος είναι «κοπριά» το αφήνω στην κρίση των δημοτών του Δήμου Βέροιας.

Σχετικά με τη φράση «κάτσε κάτω ρε κοπριά», ούτε όρθιος ήμουν ούτε το όνομά του ανέφερα στην ομιλία μου ούτε έχει σχέση η υπόθεση που αναφέρθηκε με το όνομά του, αφού με την παρέλευση τριμήνου από κώλυμα (αργία) γίνεται η αντικατάσταση από άλλον πρόεδρο που θα ψηφιστεί και δεν ισχύει η αναπλήρωση πέραν του τρίμηνου σύμφωνα με τον νόμο.

Μου προκάλεσε έκπληξη και απογοήτευση η στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που οφείλει να προστατεύσει τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου όταν προσβάλλονται από άτομα που παρεμβαίνουν χωρίς να μετέχουν στη διαδικασία.

Τέλος για ενημέρωση των δημοτών αναφέρω ότι το θέμα που έθεσα είναι εύλογο και βάσιμο νομικά και το έθεσα για την τήρηση της νομιμότητας και της εύρυθμης λειτουργίας της ΔΕΥΑΒ και δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον κ. Δάσκαλο, παρά μόνο η εφαρμογή της νομοθεσίας.

 

Επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου.»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]