Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τσαλιγοπούλου-Κανά στο θέατρο άλσους το Σάββατο 21 Ιουνίου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η δεύτερη συναυλία του καλοκαιριού στο Θέατρο Άλσους Μ. Μερκούρη, το Σάββατο 21 Ιουνίου. Οι δύο καταξιωμένες ερμηνεύτριες ήταν μαζί τον χειμώνα στον Σταυρό του Νότου.

 

Πρόκειται για μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα ευγενικά με άποψη και αισθητική. Τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, τραγούδια που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δευτέρα 18/5: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ελευθερίου Ξάνθου (Τζιόλα)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βεροίας “Θ. Ζωγιοπούλου” , Οι εκδόσεις “Αρμός” και το βιβλιοπωλείο “Ηλιοτρόπιο” σας καλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής

Διαβάστε περισσότερα »

Παρασκευή 22 Μαΐου 2026: Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί #Prevent: Πρωτοβουλία για τη Βία κατά των Παιδιών

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί σας προσκαλεί στην εκδήλωση #Prevent: Πρωτοβουλία για τη Βία κατά των Παιδιών στη Δημόσια Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]