Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Απλήρωτοι παρά τις υποσχέσεις οι εργαζόμενοι της πρώην ΚΕΠΑΠ για προ… διετίας οφειλές !

Απλήρωτοι παραμένουν, παρά τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής της Νάουσας, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα της πρώην ΚΕΠΑΠ, για οφειλές προς αυτούς που δημιουργήθηκαν πριν από δυο χρόνια, όταν και λύθηκε ο πολιτιστικός οργανισμός του δήμου, οφείλοντας τους μισθούς τριών μηνών!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εργαζόμενοι επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης τη δημοτική αρχή, η οποία σημειωτέον τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους καταβάλει τα ποσά ακόμη και πριν το… Πάσχα που μας πέρασε, αλλά δυστυχώς δεν έλαβαν καμιά ξεκάθαρη απάντηση, για το πότε θα έρθει το θέμα τους στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε συνομιλία που είχαμε αμέσως μετά το σημερινό συμβούλιο με τον τελευταίο πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ. Τζώρτζη λάβαμε την υπόσχεση ότι θα έρθει το ζήτημα της πληρωμής των εργαζομένων στο δημοτικό συμβούλιο του Ιουλίου και φυσικά θα πληρωθούν όταν θα βρεθούν… χρήματα!

Καλό θα είναι οι αιρετοί υπεύθυνοι για την πληρωμή των οφειλών στους εργαζομένους να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να πάψουν να ρίχνουν το… μπαλάκι των ευθυνών ο ένας στον άλλον.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Οι πανελλαδικές εξετάσεις στο κλίμα της τραγωδίας της Ηλιούπολης

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αναμένονται να ξεκινήσουν κάτω από το γενικότερο κλίμα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]