Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σάρωσαν τα πάντα με 82 μετάλλια! Πρώτος ο Πανημαθιακός στο 10ο κύπελλο βόρειας και κεντρικής Ελλάδας στη Βέροια

Την πρώτη θέση πήρε ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο 10ο κύπελλο βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, που έγινε στο Φιλίππειο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου. Οι αθλητές του Πανημαθιακού κατάκτησαν 32 χρυσά, 22 ασημένια και 28 χάλκινα μετάλλια, συνολικά δηλαδή 82 στην τελική κατάταξη.

Οι προπονητές τους Νίκος Πανετσίδης, Ρένα Χασιώτου και Ανδρέας Πανετσίδης συγχαίρουν όλους τους αθλητές που έδειξαν για άλλη μια φορά την κλάση τους και το υψηλό επίπεδό τους όχι μόνο τεχνικά, αφού ξεχώρισαν με το ήθος και τον σεβασμό που έδειξαν προς όλους.

Να σημειωθεί πως έλλειπαν  βασικοί αθλητές του Πανημαθιακού (που ανήκουν στην Εθνική ομάδα) από το πρωτάθλημα, αφού την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έδιναν εξετάσεις για ξένες γλώσσες.

Οι προπονητές ευχαριστούν τους γονείς για τη συμπαράστασή τους και τους μεγάλους αθλητές μας που βοήθησαν στη διοργάνωση και τους μικρούς αθλητές.

 

Τέλος συγχαίρουν την Ένωση – ΕΛ.Ο.Κ. – Ερμής, προπονητές και φυσικά όλους τους διαιτητές που ήταν εκεί για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]