Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στον ΕΛΓΑ σήμερα η σύμβαση για την αντιχαλαζική. Σκεπαστιανός: άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα

Σήμερα Δευτέρα φεύγει από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον ΕΛΓΑ η σύμβαση για την αντιχαλαζική προστασία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών. Παρά ταύτα, την πλήρη απογοήτευση και απαισιοδοξία του για την εφαρμογή του προγράμματος εξέφρασε μιλώντας στο laosepea.grο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αναδόχου εταιρείας γενικών αεροπορικών εφαρμογών 3Δ Α.Ε. Δημήτρης Σκεπαστιανός. Τόνισε ότι στα τόσα χρόνια που ασχολείται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα (από το 1993) πρώτη φορά παρατηρεί τόση καθυστέρηση και απαράδεκτη συμπεριφορά από τα αρμόδια όργανα, που ούτε φυσίγγια δεν έδωσαν στην Κοινοπραξία και την εταιρεία του που προσφέρθηκαν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα προς αποφυγή των φόβων χαλαζόπτωσης.

 

«Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί από το 1981 που είμαι σε αντίστοιχα προγράμματα, παρά τις προτροπές μου κάθε φορά να γίνονται έγκαιρα οι διαγωνισμοί και οι συμβάσεις», σημείωσε προβληματισμένος ο κ. Σκεπαστιανός. «Το 2009 είχαμε υπογράψει σύμβαση στις 10 Απριλίου. Παρά το ότι είχα και έχω τη δυνατότητα να ξεκινήσω τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή, τότε είχα ξεκινήσει μόλις 7 ημέρες μετά. Και επειδή στο μεταξύ είχαμε χαλαζόπτωση, βγήκα και κατηγορούμενος! Φανταστείτε τι γίνεται σήμερα…», τόνισε με νόημα ο κ. Σκεπαστιανός.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το ΕΚΠΑ στα 100 καλύτερα ΑΕΙ σε τέσσερα πεδία στη διεθνή λίστα QS

Στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια σε 4 πεδία και σε υψηλές θέσεις σε συνολικά 24 επιστημονικά πεδία κατατάσσεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη διεθνή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]