Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βραδιές χορού Παρασκευή και Σάββατο στον Χώρο Τεχνών

Παρασκευή και Σάββατο στις 8.30μμ στον Χώρο Τεχνών η Σχολή Χορού της ΚΕΠΑ οργανώνει με ελεύθερη είσοδο την παράσταση «Βραδιές Χορού 2014». Θα παρουσιαστούν χορογραφίες κλασικού και σύγχρονου χορού, σε χορογραφίες των καθηγητριών Μαυρέτας Λενικάκη και Έλσας Σίσκου, Λάτιν χορών (σάλσα, τσα – τσα – τσα, αργεντίνικο τάνγκο, ρούμπα κ.ά.) της καθηγήτριας Ευγενίας Κοτανίδου-Μπενάκη, και χιπ χοπ του καθηγητή Γιώργου Μπόλματη.

Χθες Τετάρτη απο νωρίς το απόγευμα μαζεύτηκε όλη η ομάδα χορού προκειμένου να γίνει φωτογράφιση. Οι κοπέλες στα καμαρίνια έκαναν το κατάλληλο μακιγιάζ για να συνδυάζεται με τα πολλά φώτα που θα έχει η σκηνή της παράστασης. Επίσης φρόντισαν για το χτένισμα των μαλλιών τους σε επιλεγμένες κομμώτριες και κομμωτές στην πόλη.

 

Οι μαθητές όλων των τμημάτων χορού καλούν όλο το κόσμο της Βέροιας να έρθει να παρακολουθήσει 13 συνολικά χορογραφίες και να περάσει 2 όμορφες βραδιές χορού.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτιστικών συλλόγων στην 21η Γιορτή Πίτας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί ότι: «Μια εντελώς νέα, ανατρεπτική γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία σχεδιάζεται φέτος από τον Δήμο Αλεξάνδρειας. Η

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]