Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκτελούν γυναίκα στο Σουδάν επειδή από μουσουλμάνα έγινε χριστιανή! Ας τα σκεφτούν αυτά όσοι δεν αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης!

Σε θανατική ποινή καταδικάστηκε μητέρα δυο παιδιών στο Σουδάν από το… \”δικαστήριο\” της χώρας, επειδή \”τόλμησε\” να αλλαξοπιστήσει και έγινε από μουσουλμάνα, χριστιανή. Τα εγκλήματα και οι σφαγές των μουλάδων και των ναζιστών της Αλ Κάιντα τα είδαμε στην Συρία, ενάντια στους ορθόδοξους χριστιανούς. Η αλλαγή πίστης στην Σαουδική Αραβία και στις άλλες δήθεν φιλοδυτικές χώρες του μουσουλμανικού τόξου τιμωρείται με θάνατο. Είναι απόλυτα βέβαιο ότι σε λίγες δεκαετίες από σήμερα η Ευρώπη, η Ελλάδα θα εφαρμόζεται πλέον, όχι το κράτος δικαίου, αλλά η Σαρία. Και τότε να δούμε πού θα κρυφτούν όλοι όσοι δεν βλέπουν ότι η φυγή από τις παραδοσιακές αξίες του χριστιανισμού θα μετατρέψει τον δυτικό κόσμο, σε ένα απέραντο νεκροταφείο της μαντίλας και του σαρικιού, όπου θα δικάζει ο μουφτής. Θα μου πείτε ψιλά γράμματα σε όσους δίνουν γη και ύδωρ για να ανεγερθεί τέμενος απέναντι από την Ακρόπολη,ενώ σφυρίζουν αδιάφορα στις αποφάσεις του ισλαμοφασίστα Ερτνογάν να κάνει τζαμί εκ νέου την Αγιασοφιά. Σαλάμ Αλέκουμ λοιπόν!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]