Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Από γυναικολόγος… μηχανικός αυτοκινήτων! Καταπληκτικό ανέκδοτο

Ένας γυναικολόγος, αφού άσκησε χρόνια το επάγγελμα, αποφασίζει να τα παρατήσει και να πραγματοποιήσει το όνειρο του: να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων.

Πάει λοιπόν σε μία σχόλη, τελειώνει τα μαθήματα και δίνει τις τελικές εξετάσεις για το δίπλωμα. Βγαίνουν τα αποτελέσματα και ψάχνει με αγωνία να βρει το όνομά του.

Κάνα δυο είχαν περάσει με 5 (με άριστα το 10), οι περισσότεροι είχαν πάρει 3-4. Τρέμουν τα πόδια και βρίσκει, το όνομά του με βαθμολογία 20 !!!

«Δεν είναι δυνατόν! Σίγουρα είναι λάθος», σκέφτεται και τρέχει να βρει τον καθηγητή και να του ζητήσει εξηγήσεις.

– Κανένα λάθος, του εξηγεί αυτός. Διέλυσες και ξανασυναρμολόγησες το αυτοκίνητο χωρίς κανένα λάθος και για αυτό και σου έδωσα 10.

Το άλλο 10 στο έδωσα γιατί τα έκανες όλα μέσα απo την εξάτμιση!!!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]