Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ευχαριστήρια επιστολή του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου της ΄Αλληλεγγύης΄ κ. Γιάννη Μουταφίδη

Φίλες και φίλοι,

 Αισθάνομαι την ανάγκη από καρδιάς, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους Συγχωριανούς μου, τους Συνδημότες μου, τους Συμπολίτες μου, τις Ημαθιώτισσες και τους Ημαθιώτες   που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στις Περιφερειακές  εκλογές της 18ης Μαΐου, σε αυτή μου την προσπάθεια να αναμειχθώ στην πολιτική ζωή του τόπου μας με τον συνδυασμό ‘Αλληλεγγύη’ του Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Να ευχαριστήσω και  όσους που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν και δε με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά εκδήλωσαν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό μου καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του συνδυασμού μας υποψήφιο και νυν Περιφερειάρχη  Απόστολο Τζιτζικώστα  και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη  Κώστα Καλαϊτζίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να συνταχθώ μαζί τους στον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας, για την ανάπτυξη της Μακεδονίας.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα την οικογένειά μου και τους φίλους μου που μαζί μου ζούσαν την αγωνία μου και κάναμε έναν ωραίο, έντιμο και ειλικρινή προεκλογικό αγώνα.

Να συγχαρώ ακόμα  τους συνυποψήφιους μου και τους υποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών για τον αγώνα τους.

 

Ύστερα από ένα ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα σε κρίσιμες φάσεις, σαν αυτή που διανύουμε στη χώρα μας, οι βαρύγδουπες δηλώσεις περισσεύουν.

 Το στοίχημα όμως της ανάπτυξης δεν επιτρέπει αποκλεισμούς, δεν περισσεύει κανένας πολίτης στη μεγάλη προσπάθεια που οφείλουμε να καταβάλουμε.

Στην προσπάθεια αυτή  πρέπει όλοι να υποσχεθούμε να είμαστε μαζί ως ενεργοί πολίτες, συμπαραστάτες αλλά και κριτές.

Όλοι μαζί «θα πάμε τη Μακεδονία μας μπροστά», όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε το αύριο των παιδιών μας. 

Γι’ αυτούς τους λόγους καλώ όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε αλλά και εσάς που προτιμήσατε την 18η Μαΐου έναν άλλο συνδυασμό, όλοι μαζί, να στηρίξουμε την επόμενη Κυριακή την ‘Αλληλεγγύη’ του Απόστολου Τζιτζικώστα, γιατί στη «Μακεδονία όλοι μαζί είμαστε ένα», γιατί το αύριο μπορεί να είναι καλύτερο από το χθες.

 

Σας ευχαριστώ θερμά

      Με    εκτίμηση

  ΓΙΑΝΝΗΣ  Λ.  ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ

Υποψήφιος  Περιφερειακός  Σύμβουλος Ημαθίας

 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μέλη των «Δημοκρατών» Ημαθίας, στον Όμιλο Προστασίας παιδιού Βέροιας

Μέλη της Γραμματείας της Δημοτικής Οργάνωσης Ημαθίας του κόμματος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Προοδευτικό Κέντρο» (Στέφανος Κασσελάκης) επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]