Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»  του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο από εργάτες για εργάτες»

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ίλια Ιωσηφίδου: Θέλω να βοηθήσω τον δήμο Νάουσας, είτε ως αρχηγός είτε όχι. Έγιναν πάρα πολλά και καινοτόμα από τη διοίκηση, αλλά έγιναν και λάθη.

Ανοικτή στην πιθανότητα να είναι υποψήφια δήμαρχος Νάουσας αν εκδηλωθεί αντίστοιχο ενδιαφέρον και άλλων υπέρ των προβληματισμών της, δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Ίλια Ιωσηφίδου, σε δημοσιογραφική παρέα. “Δεν αρνούμαι τη θέση του αρχηγού, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Θέλω να βοηθήσω…” σημείωσε ανήμερα των Ελευθερίων της πόλης, και αναφέρθηκε στον προβληματισμό νέων ανθρώπων που βλέπουν τη νεολαία να φεύγει από τη Νάουσα και που ζητούν ανθρώπους με πείρα στη διοίκηση για να διαμορφωθούν οι ιδέες σε πράξεις, όπως είπε. “Τι χρειάζεται η πείρα όταν υπάρχει η δύναμη και η καινοτομία;” αναρωτήθηκε ρητορικά η κ. Ιωσηφίδου, απαντώντας η ίδια αναφερόμενη στον “βραχνά της ΕΤΑ”, όπως είπε, εκεί όπου τα λάθη με το κλείσιμο της επιχείρησης μεγάλωσαν τα χρέη και χρειάζεται πλέον περισσότερη προσοχή από πριν.

“Έγιναν πάρα πολλά και καινοτόμα από τη σημερινή διοίκηση, αλλά έγιναν και λάθη λόγω μη διάθεσης συνεργασίας. Ένα μυαλό δεν αρκεί, χρειάζεται συστράτευση…” τόνισε η κ. Ιωσηφίδου, μιλώντας παράλληλα για απειρία και αλαζονεία της διοίκησης.

Η πρώην αντιδήμαρχος, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της Κώστα Αποστόλου, σημείωσε ότι ο δήμος μπορεί με σωστή δουλειά να επιτύχει σωστά αποτελέσματα, με οργανόγραμμα στόχων και επιδιώξεων, που θα εκκινήσουν ταυτόχρονα και θα επιτύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα, από την καθημερινότητα μέχρι τα αναπτυξιακά ζητήματα.

Αναφερόμενη ειδικά στο σχέδιο αξιοποίησης του υδατικού δυναμικού για παραγωγή ενέργειας, η κ. Ιωσηφίδου τόνισε ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι η ύδρευση και μετά το ρεύμα, κατηγορώντας τη διοίκηση για αμετροέπεια σε σχέση με δηλώσεις περί “κορυφής της Ευρώπης”. “Μακάρι να γίνουμε πρώτος δήμος στην Κ. Μακεδονία” σχολίασε, ενώ αναρωτήθηκε: “Δεν έπρεπε να παραχθεί μέχρι τώρα έστω και μια κιλοβατώρα;”

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με προκήρυξη δύο θέσεων Χειρουργικής – Επικοινωνία Τσαβδαρίδη με Υφυπουργό Υγείας

Από το πολιτικό Γραφείο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, γνωστοποιούνται τα εξής: «Την έγκριση προκήρυξης για την τακτική πλήρωση δύο θέσεων ειδικευμένων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]