Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πλατύ. Τους συνέλαβαν για παραλίγο κλοπή, αλλά είχαν κάνει και την προηγούμενη!

Δύο περιπτώσεις κλοπών σε εργοστάσιο στο Πλατύ εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος. Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες 20, 22 και 36 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου εισήλθαν παράνομα στο εσωτερικό του εργοστασίου με σκοπό τη διάρρηξη χώρου για την αφαίρεση διαφόρων αντικειμένων. Οι δράστες έγιναν όμως αντιληπτοί από προστρέξαντες αστυνομικούς και συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένες ενέργειες.

 

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής στο ίδιο εργοστάσιο την 1η Μαΐου, από όπου αφαίρεσαν μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή όπου είχε εγκατασταθεί το απαραίτητο λογισμικό προγραμματισμού λειτουργίας των μηχανημάτων παραγωγής προϊόντων, αξίας 70.000 ευρώ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]