Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πινγκ πονγκ: Δύο χάλκινα μετάλλια για τη Βέροια στο πανελλήνιο open του Μετσόβου

Στις 10 και 11 Μαΐου οι ομάδες του ΟΕΑΒ και ΑΣΕΑ Βέροιας Πινγκ-Πονγκ με 4 και με 3 αθλητές, αθλήτριες αντίστοιχα συμμετείχαν στο πανελλήνιο open του Μετσόβου. Για τον ΟΕΑΒ αγωνίστηκαν οι Καραμούτης Ανδρέας, Καραβασίλης Γιάννης, Χατζηιωαννίδης Δανιήλ και Χατζηιωαννίδου Παρασκευή. Για τον ΑΣΕΑΒ οι: Στεφανίδης Κων/νος, Σιδηρόπουλος Παναγιώτης, Βαφείδης Σταύρος. Από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν 140 αθλητές και αθλήτριες από 30 συλλόγους.

Όλα τα παιδιά έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ιδιαίτερα διακρίθηκαν στους Παίδες ο Στεφανίδης (χάλκινο μετάλλιο), στους mini Παμπαίδες ο Καραμούτης (επίσης χάλκινο), ενώ ο Σιδηρόπουλος μπήκε στα προημιτελικά και τερμάτισε στην 8η θέση.

Η αγωνιστική σεζόν κλείνει με το Πανελλήνιο open της Φκώρινας στις 21-22 Ιουνίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δυναμική Παρουσία του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» στο Aegean Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Στίβου 2026

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» θα συμμετάσχει στο Aegean Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Στίβου 2026, της Εθνικής Αθλητικής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]