Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ήταν όλα άψογα και άρτια οργανωμένα. Θέμα παιδείας…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας  η παρουσίαση του βιβλίου  του τέως υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη με τίτλο «όλα είναι θέμα παιδείας». Κατά γενική ομολογία ήταν μια πάρα πολύ καλά οργανωμένη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ενώ η συμμετοχή του κόσμου αθρόα. Ο… αμφιτρύων αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον συγγραφέα και το βιβλίο, ενώ ο σχολικός σύμβουλος Α΄θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας διδάκτωρ του Α.Π.Θ Φώτιος Κουτσουπιάς μίλησε με θερμά λόγια για το ήθος και το έργο του κ. Στυλιανίδη.

 

Την ευθύνη για την οργάνωση, επιμέλεια και συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε ο χαρισματικός Φιλόλογος- Ιστορικός MSc Διεθνών Σπουδών Κωνσταντίνος Μακρίδης  (δεξιά στη φωτογραφία) ο οποίος ομολογουμένως ανταποκρίθηκε με αξιοζήλευτη επάρκεια και επιτυχία στην αποστολή του.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλείνει λόγω ανακαίνισης η Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ – Πού θα διαβάζουν οι φοιτητές;

Στο πρώτο τρίμηνο του 2027 αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με

Διαβάστε περισσότερα »

Δημόσιες ευχαριστίες  φιλοζωικών φορέων στον υπαστυνόμο Α’ Γεώργιο Τρούπκο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον υπαστυνόμο Α’ Γεώργιο Τρούπκο απέστειλαν τέσσερις φιλοζωικοί φορείς για την υπόθεση κακοποίησης 68 σκύλων στην Αλεξάνδρεια

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]