Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βοργιαζίδης: «Στόχος μας να μην περάσει η καθαριότητα σε ιδιώτες»

Την πρόθεσή του να μην επιτρέψει να περάσει ο τομέας καθαριότητας σε ιδιώτες επανέλαβε στις διαδικασίες δημοσίου διαλόγου στη Νέα Λυκογιάννη και την Αγία Μαρίνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Στον επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» τέθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα. Ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε ότι την τελευταία τριετία οι οικονομική πόροι μειώθηκαν σημαντικά, πρόσθεσε ότι ως δήμαρχος δεν θα ιδιωτικοποιήσει τον τομέα καθαριότητας και στα ζητήματα που οι πολίτες είχαν δίκαιο, εξήγησε ότι η αδυναμία αυτή του δήμου οφείλεται στον μεγάλο περιορισμό των δίμηνων εποχικών προσλήψεων, που έγινε λόγω οικονομικής στενότητας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να απαλειφθούν προβλήματα καθημερινότητας και ζήτησε σε αυτό την βοήθεια των δημοτών.

 

Αναφορικά με τα θέματα των υποδομών, ο κ. Βοργιαζίδης δεσμεύτηκε στην Λυκογιάννη ότι θα γίνει το έργο της αποχέτευσης και στην Αγία Μαρίνα ότι θα κατασκευαστεί βιολογικός καθαρισμός και μια ακόμη γραμμή άρδευσης (αυτό άμεσα). Στη Λυκογιάννη οι τοπικοί κάτοικοι ζήτησαν και αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Στην απάντησή του ο επικεφαλής του συνδυασμού είπε ότι αυτό θα προγραμματιστεί μετά την ολοκλήρωση της αποχέτευσης.

 

Για τις συντηρήσεις αγροτικών δρόμων που τέθηκε, ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε ότι οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων θα πρέπει να καταγράφουν και να αξιολογούν τις ανάγκες και να μεταφέρουν το αίτημα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]