Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Νάουσα γιόρτασε την 192η επέτειο του Ολοκαυτώματος της. Video και φωτορεπορτάζ

Την 192η επέτειο του Ολοκαυτώματος της από τους Τούρκους, την Κυριακή του Θωμά, τον Απρίλη του 1822, τίμησε η ηρωική πόλη της Νάουσας. Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Απριλίου στον Ι. Ν Αγίου Μηνά τελέστηκε πολυαρχιερατικός εσπερινός στην μνήμη των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων και το πρωί της Κυριακής 27 Απριλίου πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, Μαρώνειας και Ροδόπης κ. Παντελεήμονα και Κίτρους και Πιερίας κ. Γεωργίου. Ακολούθως στους Στουμπάνους τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά της Νάουσας που έπεσαν υπέρ Βωμών και Εστιών, κατάθεση στεφάνων και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τη μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Νάουσας Καλλιόπη Ελευθεριάδου. Στη 1 το μεσημέρι ακολούθησε στο πάρκο της Νάουσας η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η γ.γ αθλητισμού κ. Γιαννακίδου, οι βουλευτές Ημαθίας κ.κ Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος, Μπατσαρά και Γιοβανόπουλος,η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κ. Χαραλαμπίδου, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός, ο υποδιοικητής της ΙΜΠ Ταξίαρχος κ. Ισαάκ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ Καλαϊτζίδης, Σαρηγιαννίδης και Μπαλτατζίδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Μπαντουβάκης, ο διοικητής της ΠΥΝ Αντιπύραρχος κ. Παλαμούτης, ο Διοικητής της Σχολής Επιμόρφωσης αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κούγκας, δημοτικοί σύμβουλοι,οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νάουσας κ.κ Κουτσογιάννης και Ρίζος, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και video από τις εκδηλώσεις.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]