Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Μάρκος Μπόλαρης σε συνεταιρισμούς της περιοχής Νάουσας

Παραγωγικές μονάδες και αγροτικούς συνεταιρισμούς της Νάουσας, επισκέφθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης. Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω», συζήτησε με τους εκπροσώπους των παραγωγών τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία είναι μεταξύ των άλλων, η μεταφορά των αγροτικών προϊόντων, οι εξαγωγές προς Ρωσία και Ουκρανία καθώς και η υφιστάμενη φορολογική πολιτική.

 

«Πρέπει να δοθεί το βάρος στην ανάπτυξη με τη δημιουργία νέων δομών και  ταυτόχρονα ν’ αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό. Η εμπειρία των παλαιότερων και η γνώση των νέων. Έτσι θα στηριχθεί το τοπικό προϊόν αλλά και θα κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας» επεσήμανε ο κ. Μπόλαρης, ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως αυτό είναι  δυνατόν να επιτευχθεί χαράζοντας και υλοποιώντας μια περιφερειακή πολιτική με ευρωπαϊκή προοπτική.

 

«Η περιφερειακή πολιτική, είναι στην ουσία μια επένδυση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τόπων αλλά και στους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να μεγαλουργήσουν όταν υπάρχει η βούληση και η ανάλογη υποστήριξη. Σκοπός είναι να συνδυαστεί η πολιτική αυτή με την ατζέντα της Ε.Ε. για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Θα επιτύχουμε την  ανασυγκρότηση και στήριξη της  πρωτογενούς παραγωγής, ενθαρρύνοντας την καινοτομία, την εξωστρέφεια της  επιχειρηματικότητας και την οικονομία που βασίζεται στη γνώση, καταρτίζοντας στρατηγικές ‘έξυπνης εξειδίκευσης’ με χρηματοδότηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων» κατέληξε ο κ. Μπόλαρης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]