Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βροχή… προτάσεων για τον Μοχάμεντ Μπεν. Γι΄ άλλους… Μπεν ψάχνει η Βέροια!

Πολύ καλές οι εμφανίσεις του Μοχάμεντ Μπεν. Πέτυχε 15 γκολ, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα να πάρει πολύτιμους βαθμούς που τελικά την οδήγησαν στη σωτηρία. Αυτός λοιπόν ο παίκτης που ήταν αποκάλυψη στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε, μπήκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων από την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του παίκτη δέχθηκε προτάσεις απο ομάδες της Ρωσίας, Αγγλίας και Ιταλίας, ενώ από τον ελληνικό χώρο η πρώτη και καλύτερη κρούση έγινε από τον Ολυμπιακό, καθώς και από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Για λογαριασμό του ΠΑΟΚ τον Μπεν παρακολουθούσε ο Γιώργος Κωστίκος που τον έχει ως πρώτο υποψήφιο να πάει στον Δικέφαλο θέλοντας να πάρει τη θέση του Δημήτρη Σαλλπιγγίδη.

Απο την πλευρά της η Διοίκηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης απ\’ ότι φαίνεται δεν θα σταθούν εμπόδιο στη μετακίνηση του παίκτη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, μιας και ο παίκτης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και χρειάζεται τη συγκατάθεση της ομάδας που τον ανέδειξε και τον πρόβαλε με τη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Σημαντική ενίσχυση της ομάδας

Μπορεί η Διοίκηση να είναι θετική στην παραχώρηση του κορυφαίου και πρώτου σκόρερ της ομάδας του Μοχάμεντ Μπεν, παράλληλα όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει ρίξει τα δίκτυα της να ανακαλύψει και άλλους… Μπεν, ερχόμενη σε επαφή με κορυφαίους μάνατζερ και δεν θα αποκτήσει παίκτες της τελευταίας στιγμής.

Ο πρόεδρος της ομάδας διεμήνυσε πως η Βέροια θα αποκτήσει για τη νέα περίοδο παίκτες εγνωσμένης αξίας, ξοδεύοντας για τον σκοπό αυτό. 

Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός και πολύ σύντομα, αφού θα έχει κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή, ο οποίος θα έχει άποψη για όλα, θα ανακοινωθούν και οι στόχοι της ομάδας. 

Δεν βιάζονται πάντως ακόμη αφού υπάρχει χρόνος να σκεφτούν και να αποφασίσουν με σιγουριά.

Η ομάδα θα προπονείται σχεδόν και όλο τον Μάιο, θα κλειστούν και άλλα φιλικά ώστε να δοθεί η ευκαιρία να δει ο προπονητής και κάποιους άλλους παίκτες από την Κ-20 και την Κ-17.

 

Αύριο το πρώτο φιλικό στα Γιάννενα 

Λόγω του τελικού Κυπέλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, ο φιλικός αγώνας του ΠΑΣ Γιάννενα και της Βέροιας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στις 5.30μμ.

Στην αποστολή της Βέροιας θα μετάσχουν όλοι οι παίκτες και αρκετοί από την ομάδα της Κ-20.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]