Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο και τα γενέθλια της γιόρτασε η Ι Μεραρχία Πεζικού. Φωτορεπορτάζ

Τον Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο, αλλά και την γενέθλια μέρα της, γιόρτασε το πρωί της Τετάρτης 23ης Απριλίου, η Ι Μεραρχία Πεζικού, στο στρατόπεδο ΄Καπετάν Αμύντα΄της Βέροιας. Τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία, ενώ στην συνέχεια επιδείχθηκαν στο κοινό σύγχρονα οπλικά συστήμα των Ειδικών Δυνάμεων. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμονας, η βουλευτής Ημαθίας κ. Μπατσαρά, ο Διοικητής της ΙΜΠ Υποστράτηγος Νομικός Αντώνιος, ο αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Παπαδόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Μπαντουβάκης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βέροιας κ. Μπιλέκας,  εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών και πλήθος κόσμου. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]